Despre noi

ALLYOURTIME oferă o soluție integrată inteligentă de foi cu notițe, caiete, agende și calendare ce pot fi arhivate în formă digitală prin intermediul unei aplicații pe telefoane mobile și unei platforme de gestiune a paginilor digitalizate.

ALLYOURTIME încurajează totodată folosirea scrisului de mână ca și instrument de îmbunătățire a creativității individuale. Scrisul de mână susține dezvoltarea cognitivă. Scrisul de mână ajută la exprimarea mai eficientă a emoțiilor. Scrisul ne dictează amprenta personală.

Propunerea de valoare

  • Revitalizarea scrisului de mână ca și instrument de gândire și planificare creativă a timpului.
  • Ușurarea procesului documentării și arhivării notițelor, ideilor, planurilor prin intermediul unor instrumente și soluții digitale.
  • Transformarea accesului la notițele scrise din trecut pentru a surprinde și evoluția în timp a ideilor, activităților, sarcinilor.

Viziunea

ALLYOURTIME dorește să devină un actor european și mondial de marcă în domeniul managementului informațiilor și timpului personal folosind instrumente fizice de scriere combinate cu soluții digitale de gestionare a informațiilor.

Misiunea

ALLYOURTIME dorește să fie o companie ce aduce inovație în modul de gândire, planificare și implementare a unor activități și proiecte atât la nivel personal cât și la nivel organizațional.

ALLYOURTIME dorește totodată să fie acel brand care încurajează în continuare scrierea cu mâna, activitate cu efect dovedit și necontestat asupra creativității umane ce conduce la o dezvoltare personală accentuată.Denumire firma: NU AM TIMP SRL

CUI: RO 41247068

Adresa sediu social: Tirgu Mures, str. Mihail Kogalniceanu nr. 18, ap- 5, jud. Mures

Email persoana de contact companie: hello@allyourtime.com